Op vlak van behang kan je bij Decoratie Geysen in Mol kiezen voor traditioneel behangpapier in een zowel klassieke als moderne toepassing.
Wie op zoek is naar mooi behangpapier, die is bij Decoratie Geysen te Mol aan het juiste adres!

Behangpapier, vliespapier, fotobehang,…

Wanneer je je woning gaat behangen, wil je natuurlijk dat alles mooi op elkaar is afgestemd en dat elk element in je interieur goed bij de rest past. Op vlak van behang kan je bij Decoratie Geysen daarom kiezen voor traditioneel behangpapier in een zowel klassieke als moderne toepassing, maar ook voor nieuwe manieren om muren te bekleden, zoals vliesbehang of fotobehang. Wie op zoek is naar mooi behangpapier, die is bij Decoratie Geysen dus aan het juiste adres! Dankzij een ruim aanbod aan merken, materialen en prijzen wandelt elke klant met een tevreden gevoel weer naar huis na een bezoekje aan onze showroom!


De beste merken behangpapier.

Ruim aanbod behangpapier

Behangpapier kiezen? Dat begint door een blik te werpen op de verschillende merken, texturen en materialen. Onze Arte Inspiration Shop is hierbij de perfecte tool. Hierna helpen de kleuradviseurs van Decoratie Geysen je verder bij het uitkiezen van het perfecte behang voor het interieur van jouw woning of bedrijf. Een keuze uit enkele kwaliteitsvolle merken ligt daarvoor op jou te wachten… Zodra je weet welk behangpapier er tegen je muren komt, kan je het zelf plaatsen of de ervaren vakmensen van Decoratie Geysen inschakelen voor dit karwei.

De beste merken behangpapier

Bij Decoratie Geysen hebben we de beste en mooiste merken behangpapier voor jou reeds geselecteerd, waarbij elk merk zo zijn eigen specialiteiten heeft. Een eigentijds en exclusief design vind je bijvoorbeeld in het gamma van Arte. Het Arte behang is beschikbaar in verschillende stijlen en soorten zoals klassiekers van Flament, Armani en Le Corbusier, en vormt zo een mooie meerwaarde voor jouw interieur.


Gaat je voorkeur eerder uit naar klassiek behangpapier? Of strak en avant-gardistisch? Arte heeft het allemaal in de collectie zitten, en verwerkt daarnaast ook dierenprints, natuurlijke elementen en parels in de ontwerpen… Naast Arte, bieden we ook behang van Eijffinger aan, waarvan het aanbod reikt van glamoureus tot exotisch, van retro behang tot romantisch, … Eijffinger werkt ook graag met textuur, zoals bijvoorbeeld in hun 'glassbeads' behangpapier. Dit merk heeft met andere woorden alles wat je zoekt. Arte en Eijffinger zijn natuurlijk niet de enige merken van behang die wij aanbieden. Ook de kwaliteitsvolle merken Flamant, Hooked on Walls, Sanderson, Casa Deco (en zo kunnen we nog even verder gaan), vind je in onze winkel. Kom zeker eens langs in Mol om het hele aanbod te ontdekken!

Ruim aanbod behangpapier.

Andere, mooie types behangpapier.

Andere, mooie types behangpapier

Klassiek papierbehang kent iedereen, maar de laatste jaren is vliesbehang erg populair geworden. En daar zijn meerdere redenen voor. Vliesbehang kan namelijk fijne scheurtjes bedekken, oneffenheden verbergen, en zelfs akoestisch en thermisch isoleren. In ons assortiment is een zeer uitgebreid gamma aan texturen aanwezig, maar vooral het effen vliesbehang is tegenwoordig heel populair. Vliesbehang biedt dus een waaier aan mogelijkheden, zowel voor de particulier als de professional. Ook fotobehang wordt steeds meer toegepast. Met de nodige creativiteit, kan de klant zijn kamer of bureau perfect inrichten naar zijn smaak of huisstijl met dit type behangpapier.


Ontdek al ons behangpapier in de winkel.

Hierbij kan met eigen foto's of stock foto's gewerkt worden, volledig aangepast aan de afmetingen van de muur. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Vraag dan zeker meer info aan onze ervaren interieuradviseurs.


Ontdek al ons behangpapier in de winkel

Wil je graag van dichterbij kennismaken met het uitgebreide gamma behangpapier van Decoratie Geysen? Kom dan langs in onze winkel in Mol, waar een ervaren team je met open armen ontvangt. Persoonlijk en professioneel advies is waar wij garant voor staan, en zo kies je altijd het behangpapier dat het beste bij je interieur past!