Schilder gezocht? Stop maar met zoeken, want Decoratie Geysen uit Mol ontfermt zich over al je schilderwerken.
Ben je dus op zoek naar kwaliteitsvolle schilderwerken en persoonlijk kleuradvies, dan ben je bij Decoratie Geysen aan het juiste adres!

Schilderwerken Decoratie Geysen.

Schilder gezocht? Stop maar met zoeken, want Decoratie Geysen uit Mol ontfermt zich over al je schilderwerken. Ons professioneel team van schilders is klantvriendelijk, heeft oog voor detail en levert alleen werk af van de hoogste kwaliteit. Met meer dan zestig jaar ervaring, constante bijscholing en aandacht voor milieu en veiligheid, onderscheidt Decoratie Geysen zich in zijn vak.


Beste verf voor je schilderwerken.

Beste verf voor je schilderwerken

Bij Decoratie Geysen hechten we veel belang aan de juiste schildertechnieken en maken we gebruik van kwaliteitsvolle verven, van merken als Sikkens en Flexa. Voor schilderwerken gaat onze voorkeur uit naar solventvrije verven, al dan niet met een eco-label, die een mooi en egaal resultaat geven, reukloos zijn en tegelijkertijd ook duurzaam en ecologisch verantwoord zijn. De kwaliteit van de verven, in combinatie met de juiste schildertechnieken, zorgt ervoor dat je muren de allerbeste behandeling krijgen. Kom dus langs in onze winkel in Mol, maak kennis met het uitgebreide aanbod aan verven en kies de kleur die je wenst. Dan kan je met de verf zelf aan de slag, of draag je je schilderwerken over aan Decoratie Geysen.


Schilderwerken met kleuradvies

Decoratie Geysen zet niet alleen in op verven van topkwaliteit en schilders met ervaring. Wij besteden ook aandacht aan de laatste trends en kleuren. Daarom vind je een ruim, actueel aanbod aan verfkleuren terug in onze winkel, waar ons team steeds klaar staat om je met raad en daad verder te helpen met je schilderwerken. In onze verfwinkel in Mol koop je dus niet gewoon verf, maar verf met advies! Zullen wij je woonkamer verven? Of je muren schilderen? Wat je project ook is, Decoratie Geysen maakt een succes van je schilderwerken. Een ruimte verven is immers meer dan gewoon de muren bedekken; de juiste kleur op de juiste plaats biedt een grote meerwaarde voor je binnenhuisdecoratie. We helpen je daarom graag verder met kleuradvies op maat, voor binnen- als buitenshuis. Heb je liever dat onze kleuradviseur ter plekke langskomt voor persoonlijke assistentie bij je schilderwerken? Dat is ook mogelijk! Meer informatie daarover vind je hier!

Schilderwerken met kleuradvies.

Decoratieve technieken voor schilderwerken.

Decoratieve technieken voor schilderwerken

Om je huis langs binnen en langs buiten op een creatieve manier af te werken, beschikt Decoratie Geysen over enkele interessante decoratieve technieken. Zo is er onder andere de Soft Rock, Verona, Mortex en Metallic techniek. Ze creëren allemaal een ander effect en zijn toe te passen in talrijke kleuren. In onze toonzaal in Mol hebben we een handige box voor je klaar liggen met stalen en foto's in van deze decoratieve technieken. Zo krijg je een realistisch beeld van de technieken en kan je ze aanraken. Gevoel is immers een belangrijk aspect bij vele van deze decoratieve technieken! Daarnaast kan je op vlak van schilderwerken ook kiezen voor kaleien en kalkverf om je huis mee af te werken.


Met kaleien blijft het metselwerk van gevels zichtbaar. Het is weersbestendig en dus ideaal ter bescherming, maar het is ook voor gevelrenovatie erg geschikt. Of ben je op zoek naar een klassieke afwerking van je schilderwerken binnenshuis? Kalkverf geeft een prachtig mat, klassiek resultaat en is de laatste jaren steeds populairder geworden. Geef je woning een eigentijds karakter met deze unieke decoratieve technieken!

 

Kwaliteitsvolle schilderwerken op maat

Ben je dus op zoek naar kwaliteitsvolle schilderwerken en persoonlijk kleuradvies, dan ben je bij Decoratie Geysen aan het juiste adres! Je muren schilderen of je woonkamer verven: met meer dan 60 jaar ervaring in de sector garanderen onze schilders een perfecte afwerking van je schilderwerken. Ga je liever zelf aan de slag? Dan kan je bij ons uiteraard ook gewoon langskomen om kwaliteitsvolle verf te kopen. Eén ding staat vast: op kwaliteit en een goede service mag je sowieso rekenen!

Kwaliteitsvolle schilderwerken op maat.