Door onze jaren ervaring in de interieursector te koppelen aan het talent van onze architect en interieurstylist, bieden wij u een uitgebreid en virtueel kleuradvies aan. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat nog voor de aanvang van de werken.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Eerst volgt er een kennismakingsgesprek met de klant ter plaatse, worden er foto's gemaakt van de bestaande situatie en worden er maten genomen. Hierna wordt er een offerte opgemaakt, aangepast aan de eisen van de klant. Indien de klant akkoord gaat met deze offerte, wordt er overgegaan tot actie.

 

Er wordt een nieuwe afspraak gemaakt met de klant en er wordt samen gezocht naar geschikte kleuren, gestuurd door onze ervaren adviseurs. Aan de hand van de opgemeten maten wordt dan een virtuele tekening (Intericad) gemaakt van de ruimtes die door de klant zijn bepaald. Als dit gebeurd is, wordt er -indien door de klant gewenst- een overzichtelijk dossier opgesteld met een beschrijving van de uit te voeren werken, de nodige hoeveelheden verf, enkele praktische tips,…. Ook een CD-rom waarop het virtueel kleuradvies staat en handgeschilderde stalen van de gekozen kleuren worden bij het dossier gevoegd.

 

Een ander belangrijk gegeven is dat indien er beroep gedaan wordt op ons kleuradvies, er een extra korting wordt voorzien indien u de schilderwerken door ons laat uitvoeren of indien u de aanbevolen producten uit het advies, bij ons aankoopt. Meer info hieromtrent staat uitgebreid beschreven in het aanvraagformulier.