Van rolgordijnen, over paneelgordijnen, tot lamellen: op vlak van raamdecoratie kom je zeker niets te kort bij Decoratie Geysen.
Bij Decoratie Geysen kan je vandaag de dag dus niet alleen voor verf, schilderwerken en behang terecht, maar ook voor raamdecoratie, kleuradvies en knappe interieurontwerpen.

Decoratie Geysen | Geysen Interiors.

Meer dan 60 jaar geleden richtten Jozef en Irma Geysen de firma Decoratie Geysen op. Ze deden dit in Mol-Achterbos, midden in een klein dorpje. De decoratiewinkel werd van generatie op generatie doorgegeven en kwam in 2012 bij Karen, Sofie en Ben Geysen terecht. Het bedrijf was ondertussen sterk gegroeid en had zich in een ruimer pand aan de Turnhoutsebaan in Mol gevestigd. Bij Decoratie Geysen kan je vandaag de dag dus niet alleen voor verf, schilderwerken en behang terecht, maar ook voor raamdecoratie, kleuradvies en knappe interieurontwerpen. Dat allemaal wordt waargemaakt dankzij een hecht team van professionals bij wie de liefde voor het vak en het streven naar de beste kwaliteit nog steeds sterk voelbaar en merkbaar is in elk project dat Decoratie Geysen onder handen neemt!


We geven bovendien kleuradvies en stylingadvies, en tekenen professionele 3D-ontwerpen van een interieur uit.

Bouwprojecten met moderne kijk

Heb jij een bouwproject in de steiger staan? Onder de naam Geysen Interiors nemen we alle bouwzorgen en beslommeringen van je over. We helpen je dan ook vol enthousiasme bij het ontwerp van je woning en interieur, maar ook bij de uitvoering van een renovatie of totaalproject.

We geven bovendien kleuradvies en stylingadvies, en tekenen professionele 3D-ontwerpen van een interieur uit.

Een (ver)bouwproject waar met een frisse, eigentijdse blik naar wordt gekeken en waarin pure ervaring en vakkennis worden gecombineerd? Geysen Interiors is het antwoord op die vraag. Bouwen is bij ons genieten - dat zullen onze ontelbare referenties voor je bevestigen.


Schilderwerken professioneel uitgevoerd

Wil je je huis verven en heb je advies nodig voor de schilderwerken? Verf met advies, dat vind je bij Decoratie Geysen! Ons team van professionals geeft kleuradvies op maat door rekening te houden met de woning, het interieur, je persoonlijke voorkeuren en de trends van het moment. Voor een mooie afwerking van de muren, is het bovendien mogelijk om sierlijsten of moluren te (laten) plaatsen. Wens je meer informatie over onze schilderwerken of ons aanbod aan verfkleuren, kom dan bij ons langs in Mol!


Schilderwerken professioneel uitgevoerd

Voor een muur hoef je niet per se voor schilderwerken te kiezen: je kan er ook behang op aanbrengen! In onze winkel in Mol vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten behang van diverse merken en materialen. Of je nu behang verkiest van een merk als Eijffinger, Arte of Hooked on Walls: voor elke smaak en stijl is er mooi behang te vinden. Bij Decoratie Geysen is het zelfs mogelijk om een muur te decoreren met indrukwekkend op maat gemaakt fotobehang van hoge kwaliteit!


Welke raamdecoratie kiezen?

Van rolgordijnen, over paneelgordijnen, tot lamellen: op vlak van raamdecoratie kom je zeker niets te kort bij Decoratie Geysen. Zou je dus graag je woning en interieur wat gezelliger maken? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan raamdecoratie, en kies uit de verschillende stoffen en stijlen! We komen ter plekke bij je langs om alles op te meten en verzorgen ook de plaatsing van de gewenste raamdecoratie.


Kom langs bij Decoratie Geysen

Ervaring die al drie generaties wordt doorgegeven, een immens aanbod aan verfkleuren en behang, een professioneel team dat steeds klaarstaat om je te helpen bij je schilderwerken,…: niemand kleedt een interieur beter aan dan Decoratie Geysen, dat is duidelijk! Jouw interieur is bij ons in goede handen. Om dat zelf te ondervinden, kom je gewoonweg langs in onze winkel aan de Turnhoutsebaan in Mol. Of je stuurt ons een mailtje via info@decoratiegeysen.be. Graag tot binnenkort!