Rolgordijnen en vouwgordijnen als raamdecoratie.
Een raamdecoratie met lamellen of paneelgordijnen.

Diverse soorten raamdecoratie.

Gordijnen, rolgordijnen en andere soorten raamdecoratie zijn dé perfecte manier om in een ruimte sfeer en gezelligheid te brengen. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch, bijvoorbeeld als zonnewering. Wil jij ook een raamdecoratie die perfect is voor jouw woning? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal om de verschillende mogelijkheden en stoffen te overlopen. Indien gewenst, komen de experts van Decoratie Geysen ook bij je langs om te bespreken hoe je dit het best aanpakt. Wat raamdecoratie betreft heb je namelijk heel wat opties en is elk detail van groot belang! Ook de elektrische raamdecoratie is aan een sterke opmars bezig en in prijs bijzonder aantrekkelijk geworden.


Gordijnen, rolgordijnen en andere soorten raamdecoratie zijn dé perfecte manier om in een ruimte sfeer en gezelligheid te brengen. Wil jij ook een raamdecoratie die perfect is voor jouw woning? Ook de elektrische raamdecoratie is aan een sterke opmars bezig en in prijs bijzonder aantrekkelijk geworden.

Rolgordijnen en vouwgordijnen als raamdecoratie

Al wie op zoek is naar een mooie raamdecoratie, zal zeker klassieke gordijnen, rolgordijnen of vouwgordijnen al overwogen hebben. Wanneer je niet goed weet welke van deze drie de beste optie is voor je huis, dan kunnen onze interieurspecialisten je verder helpen. Elk type gordijn heeft zo namelijk zijn voordelen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een raamdecoratie die makkelijk te installeren is en in veel verschillende prints en kleuren te verkrijgen is? Dan zijn rolgordijnen een goede keuze! Zeker de screen stoffen zijn bij de rolgordijnen erg in trek omdat hiermee grote hoogtes en breedtes naadloos kunnen bedekt worden. Naast rolgordijnen biedt Decoratie Geysen ook vouwgordijnen aan. Deze gordijnen kan je goed met rolgordijnen vergelijken, maar zoals de naam al doet vermoeden hangen ze gevouwen en niet opgerold aan je raam. Een kwestie van voorkeur en interieurstijl! Tot slot zijn er ook nog de klassieke gordijnen, met een enorm aanbod aan stoffen, al dan niet gevoerd of verduisterd en met een gepaste gordijnrail. Welk type gordijn je ook verkiest, we hebben voor elk type een ruim aanbod aan materialen die je kan ontdekken in onze toonzaal. Wij maken trouwens ook gordijnen op maat, zowel rolgordijnen als vouwgordijnen. Spring binnen in onze winkel in Mol voor advies en informatie over jouw ideale raamdecoratie.

Al wie op zoek is naar een mooie raamdecoratie, zal zeker klassieke gordijnen, rolgordijnen of vouwgordijnen al overwogen hebben.


Een raamdecoratie met lamellen of paneelgordijnen.

Een raamdecoratie met lamellen of paneelgordijnen

Wie niet op zoek is naar rol- of vouwgordijnen, maar eerder naar lamellen, paneelgordijnen of jaloezieën voor zijn raamdecoratie, kan ook daarvoor bij Decoratie Geysen terecht. Als je lamellen nodig hebt, dan vind je bij ons zowel verticale als horizontale lamellen terug. Beide types van lamellen bieden we in verschillende breedtes en materialen (stof, pvc, alu, ...) aan. Lamellen fungeren trouwens perfect als zonnewering, want je kan de hoeveelheid zonlicht dat binnenkomt heel precies zelf afstellen. Een soort van moderne variant op de lamellen, zijn de paneelgordijnen. Deze raamdecoratie wordt ook wel Japanse wand genoemd. De paneelgordijnen kunnen bestaan uit kleine lamellen, maar vaak zijn het eerder grote stroken van bijvoorbeeld transparante stof of vilt. Paneelgordijnen zijn niet alleen te gebruiken als raamdecoratie, maar kunnen ook bijvoorbeeld als scheidingswand dienen!


Decoratie Geysen: ideaal voor jouw raamdecoratie

Het aanbod aan raamdecoratie is bij Decoratie Geysen erg uitgebreid. Dat je in zo'n groot aanbod je weg niet helemaal vindt, is natuurlijk volledig begrijpelijk! Gelukkig beschikken we bij Decoratie Geysen over een gemotiveerd team van adviseurs die jou graag helpen met het uitkiezen van een mooie raamdecoratie. Wij kunnen ter plekke ook een raamdecoratie-studie komen uitvoeren om jouw behoeften en de lichtinval te bestuderen, om er zeker van te zijn dat je een goede keuze maakt. Bel ons op 014/318626 of kom langs in onze winkel in Mol!


Decoratie Geysen: ideaal voor jouw raamdecoratie. Deze raamdecoratie wordt ook wel Japanse wand genoemd. Het aanbod aan raamdecoratie is bij Decoratie Geysen erg uitgebreid.