Muurbekleding
Behang

Behang

Een eigentijds en stijlvol interieur om van te genieten is een must voor elke woning. Ook die van jou! Behang is hiervoor de perfecte oplossing. Zowel als accent of voor de ganse ruimte kan je behang toepassen. Een juiste keuze van kleur en stijl geeft jouw interieur het karakter waar jij naar verlangt. Dus laat je avontuur beginnen bij Decoratie Geysen onder het motto: Kom thuis in je eigen huis!

Uitgebreid aanbod aan behang

Wil je jouw slaapkamer van een trendy eyecatcher voorzien of je woonkamer een gezellige en classy sfeer geven? In onze showroom ontdek je een erg ruim aanbod aan behang met een perfect match voor elke prijsklasse. Zoek je iets modern, klassiek of eerder landelijk behang? Bezoek dan onze webshop of kom langs en wij helpen jou met plezier de juiste sfeer creëren. Naast het residentiële richten wij ons ook op de projectmarkt. Met ons uitgebreid gamma projectbehang bieden wij hierdoor ook bedrijven, hotels, ziekenhuizen, … een duurzame oplossing aan. Normen zoals onderhoudsvriendelijkheid, brandvertragende eigenschappen en hoge krasvastheid zijn hier steeds van toepassing. Contacteer ons voor meer info over dit projectbehang.

In onze showroom ontdek je een erg ruim aanbod aan behang met een perfect match voor elke prijsklasse.

Exclusief behang in de Arte Inspiration Shop

Op zoek naar de ultieme muurbekleding? Bezoek dan zeker onze Arte Inspiration Shop! Als één van de weinigen in België laten wij hier de meeste recente collecties van Arte tot leven komen op kamerhoge panelen. Zo krijg je een realtime beeld van de meest exclusieve muurbekleding die ook jouw interieur verdient!

Zowel als accent of voor de ganse ruimte kan je behang toepassen.

Overschilderbaar vliesbehang en magneetvlies

Ga je renoveren of heb je muren die scheuren en oneffenheden vertonen? Dan is overschilderbaar vliesbehang ideaal voor jou. Zowel een effen uitvoering als verscheidene structuren zijn hier in mogelijk. Daarenboven zorgt het voor een extra geluidsdemping wat vooral in moderne nieuwbouwwoningen een extra troef is. Ook een combinatie met magneetvlies (bv. in kantoren, keukens, kinderkamers,…) is ideaal om een onzichtbaar magneetbord te creëren. In ons vrijblijvend kleuradvies en interieuradvies gaan wij hier graag dieper op in.

 

Behang door Decoratie Geysen geplaatst

Geen held in behangen? Doe dan beroep op ons ervaren team. Omdat zij constant bijscholingen volgen, zijn zij steeds vertrouwd met de nieuwste collecties en technieken. Hierdoor kunnen wij altijd een perfecte uitvoering van de behangwerken garanderen. Wacht dus niet langer en kom ons uitgebreid assortiment ontdekken in onze showroom. Heb je nog vragen? We staan voor je klaar via het nummer 014 31 86 26.