Schilderwerken
Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Moeten jouw buitenmuren dringend opgefrist worden en misschien zie je het niet zitten om ze zelf te schilderen? Dat begrijpen wij helemaal. Wie een perfect resultaat beoogd, kan het buitenschilderwerk gewoon aan een professional overlaten. Decoratie Geysen is al generaties lang specialist in zowel buitenschilderwerk als binnenschilderwerken. We leveren enkel een hoogstaande afwerking met kwalitatieve verf van het merk Sikkens.

Ervaren in buitenschilderwerk

Het ervaren team van Decoratie Geysen staat al drie generaties garant voor topkwaliteit. Onze goede naam kunnen we blijven waarmaken door de professionaliteit van onze vakmensen die constant bijgeschoold worden. We zijn gespecialiseerd in residentieel schilderwerk en staan bekend om onze hoogstaande afwerking. Voor ons buitenschilderwerk gebruiken we steeds onze eigen hoogtewerker en een uitgebreid gamma aan stellingen, ladders en ander materiaal. Hierdoor creëren wij steeds een veilige en efficiënte werkomgeving.

 


Decoratie Geysen is al generaties lang specialist in zowel buitenschilderwerk als binnenschilderwerken.

Buitenschilderwerk met kleuradvies

De juiste kleur kiezen voor je buitenschilderwerk is niet altijd een makkelijke klus. Gelukkig besteden we bij Decoratie Geysen ook aandacht aan de nieuwste trends en kleuren. Zo kan jij in onze showroom kiezen uit een actueel aanbod aan verfkleuren. Daarnaast staan we jou en je project graag bij met persoonlijk kleuradvies en stijladvies. De juiste muurkleur is namelijk het begin van geslaagd buitenschilderwerk en daar willen wij je graag bij helpen. Heb je liever dat onze interieurarchitect ter plaatse komt voor advies of assistentie tijdens de schilderwerken? Ook dat is mogelijk! Wil je zelf je buitenmuur schilderen? Kom dan langs in onze winkel en ontdek ons uitgebreid assortiment verf!

 

Garantie op buitenschilderwerk

Heb je een lek of een vochtprobleem waardoor één van je muren nat geworden is? Decoratie Geysen zorgt niet enkel voor vlekkeloos buitenschilderwerk, maar ook voor een oplossing voor dit probleem en een uitstekend garantiesysteem waar je minstens tien jaar van kan genieten. Naast kwaliteit en service vinden we ook duurzaamheid erg belangrijk. Maak snel een afspraak zodat we samen kunnen bekijken welke garanties we jou kunnen aanbieden op ons buitenschilderwerk! Contacteer ons op het nummer 014 31 86 26 of via het contactformulier.