Raamdecoratie
Gordijnen

Gordijnen als raamdecoratie

Ben je op zoek naar stijlvolle raamdecoratie? Dan heb je vast al gedacht aan klassieke gordijnen. Het is dan ook de meest voor de hand liggende keuze. Wist je dat er tientallen verschillende types gordijnen op de markt zijn, wat de keuze natuurlijk niet vergemakkelijkt. Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw raamdecoratie.

Gordijnen kiezen

Naast klassieke gordijnen, kan je er ook voor kiezen om overgordijnen, verduisterende gordijnen of vouwgordijnen te hangen. Hierbij kan je ook zelf kiezen uit welke stof je je gordijn graag vervaardigd hebt. Daarom raden we aan om eerst langs te komen in onze showroom, zodat je zelf kan zien en voelen hoe de gordijnen en de stoffen hangen. Onze interieurarchitecten helpen je graag bij het kiezen van jouw ideale raamdecoratie. Wil je gordijnen die makkelijk te plaatsen zijn? Dan ga je best voor rolgordijnen, deze zijn bovendien beschikbaar in veel verschillende prints en kleuren. Misschien heb je liever vouwgordijnen? Voor elke stijl hebben we een ruim aanbod aan stoffen en kleuren. Zie je niet meteen iets naar je zin? Dan maken wij jouw gordijnen op maat!

 Ben je op zoek naar stijlvolle raamdecoratie? Dan heb je vast al gedacht aan klassieke gordijnen.

Gordijnen combineren met binnenzonwering

Gordijnen hebben natuurlijk niet enkel een decoratieve functie, ze worden vaak ook gebruikt voor extra privacy of om de zon op gepaste tijden buitenshuis te houden. Je kan je rolgordijnen, draperieën en andere stoffen gordijnen perfect combineren met binnenzonwering. Vaak zijn je gordijnen zelf al zonwerend zonder dat je het misschien beseft. Lamellen of paneelgordijnen kan je bijvoorbeeld perfect zo afstellen dat ze niet te veel zonlicht binnenlaten.

Bij gordijnen en overgordijnen bepaalt niet enkel de stof, maar ook het soort plooi het karakter.

Gordijnen op maat

Bij gordijnen en overgordijnen bepaalt niet enkel de stof, maar ook het soort plooi het karakter. Vaak gebruikte plooien zijn vlinderplooi, enkele plooi en wave plooi. Wil je ervaren hoe de verschillende types gordijnen eruit zien en vallen wanneer ze omhoog hangen? Of heb je interesse in elektrisch bediende gordijnen? Kom dan zeker inspiratie op doen in onze showroom. Hier kan je meteen alle verschillende opties vergelijken. Onze interieurarchitecten geven je met veel plezier vrijblijvend advies over jouw raamdecoratie. Heb je een keuze kunnen maken? Dan komen onze experts alles bij jou opmeten zodat we een gepast voorstel kunnen uitwerken.

Decoratie Geysen plaatst jouw gordijnen

Omdat we reeds ter plaatse komen voor het opmeten van de gordijnen, kunnen we ook een perfecte plaatsing garanderen. Indien je dat wenst, komt onze ervaren plaatsingsdienst jouw gordijnen plaatsen. Wil je graag meer info? Kom dan snel langs in onze showroom of contacteer ons via het nummer 014 31 86 26.