Muurbekleding
Muurposters

Muurposters

Zien je muren er eentonig en saai en uit? Vrolijk ze dan op met onze muurstickers of muurposters! Deze zijn ideaal om de woonkamer of kinderkamer op te frissen, maar ze kunnen ook perfect op kantoor of in een gang gebruikt worden. Ideaal om je ruimte een persoonlijke toets te geven. Ontdek nu ons assortiment muurposters!

Een uitgebreid aanbod aan muurposters

Denk je dat een poster snel gehangen is? Dat kan, maar niet elke muurposter is hetzelfde. Van klein tot groot, van standaard tot gepersonaliseerd: Decoratie Geysen heeft het in huis! Ons gamma bestaat enkel uit muurbekleding van topkwaliteit, dat is niet anders bij onze muurposters. De standaardposters zijn zowel in onze showroom als in de webshop verkrijgbaar, zodat je meteen aan de slag kan gaan. Bovendien wordt ons aanbod regelmatig geüpdatet zodat je altijd kan kiezen uit de nieuwste producten!

 

Muurposters op maat

Mag het nét dat tikkeltje meer zijn? Misschien is een muurposter op maat wel iets voor jou! Bij ons hoef je niet per definitie te kiezen uit de standaard muurposters, je kan ook een uniek ontwerp creëren met je eigen foto of logo. Een leuke deurposter, fotoposter of zelfs een volledige fotowand? Dat kan allemaal! Net zoals onze muurstickers kunnen we alle muurposters bewerken zoals jij het zelf wilt, ook werken met meerdere foto’s behoort tot de mogelijkheden. Zo krijg jij het creatief ontwerp waar je altijd al van gedroomd hebt. Wil je een poster die de hele muur inneemt? Zelfs dat is mogelijk! Poster op maat nodig? Maak meteen een afspraak via het contactformulier.

Denk je dat een poster snel gehangen is? Dat kan, maar niet elke muurposter is hetzelfde.

Jouw muurposters bij Decoratie Geysen

Heb je een te grote muurposter om zelf aan te brengen of vertrouw je de plaatsing liever aan een professional toe? Indien je dit wenst, komt Decoratie Geysen de muurposters zelf plaatsen. Ons ervaren plaatsingsteam zorgt ervoor dat je muurbekleding naadloos aangebracht wordt. Kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te ontdekken of bel ons op het nummer 014 31 86 26 voor meer info. Geen tijd om langs te komen? Bezoek onze webshop en bestel meteen de muurposters die jij wenst!