Raamdecoratie
Binnenzonwering

Binnenzonwering

Heb je genoeg van de zon die op ongewenste momenten in je woning binnendringt? Of kan iedereen bij jou op kantoor binnenkijken? Met de juiste binnenzonwering los je deze problemen meteen op. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een geschikte raamdecoratie.

Soorten binnenzonwering

Wat binnenzonwering betreft, hebben we een ruim aanbod aan screens, lamellen, plissé gordijnen en houten shutters. Screens zijn ideaal voor ramen in alle soorten en groottes. Ze kunnen gelijkmatig naar beneden gelaten worden en dat kan zelfs automatisch. Bovendien zien screens er modern en strak uit. Ook lamellen en houten shutters fungeren perfect als zonwering, omdat je de hoeveelheid zonlicht dat binnenkomt zelf kan afstellen. Heeft je woning of kantoor een koepelraam? Hiervoor hebben we zowel handmatige als elektrische plissés. Je kan zelf de gradatie van deze binnenzonwering kiezen. In de slaapkamer kies je bijvoorbeeld beter voor een donker makend exemplaar, terwijl dit in de woonkamer of keuken nog lichtdoorlatend mag zijn.

 

Waarom kiezen voor binnenzonwering?

De naam zegt het natuurlijk zelf al: binnenzonwering dient in de eerste plaats om de zon of de warmte buiten te houden. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om minder inkijk te hebben. Denk maar aan woningen met een groot raam aan de straatkant. Ook op kantoor kan het voor meer privacy zorgen. Bovendien kan binnenzonwering gewoon decoratief bedoeld zijn. Een combinatie met gordijnen of gewoon binnenzonwering zonder meer? De keuze is aan jou!

 Wat binnenzonwering betreft, hebben we een ruim aanbod aan screens, lamellen, plissé gordijnen en houten shutters.

Raamdecoratie als binnenzonwering

Wil je graag het beste van twee werelden? Bijna alle raamdecoratie kan eigenlijk ook gebruikt worden als zonwering. Denk maar aan lamellen, paneelgordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen. Wie bovendien kiest voor een verduisterende variant, geeft de zon geen kans meer. Je kan deze binnenzonwering dus perfect combineren met overgordijnen.

Bij Decoratie Geysen helpen we je de juiste keuzes te maken wat raamdecoratie betreft.

Binnenzonwering door Decoratie Geysen

Bij Decoratie Geysen helpen we je de juiste keuzes te maken wat raamdecoratie betreft. Laat je in onze showroom adviseren over de binnenzonwering die bij jouw woning en noden past. Indien gewenst, kan je zelfs beroep doen op onze plaatsingsdienst. Kom snel inspiratie opdoen in onze toonzaal of contacteer ons via het contactformulier.