Raamdecoratie
Verduistering

Verduistering voor de ramen

Last van de zon die ’s ochtends je kamer binnen schijnt? Of werk je in ploegen en moet je vaak overdag slapen? Dan is het natuurlijk niet aangenaam wanneer er veel licht binnenkomt in huis. Kies in dat geval voor gordijnen met verduistering, deze zullen ervoor zorgen dat de ruimte donker blijft wanneer jij dit nodig acht.

Verduistering voor gordijnen

Heb je het idee dat enkel gordijnen nog te veel licht doorlaten, maar dat extra raamdecoratie zoals lamellen of rolgordijnen te veel van het goede zijn? Misschien is de oplossing wel dichterbij dan je denkt. Wist je dat je alle soorten gordijnen een verduisterende laag kan geven? Zo kunnen rolgordijnen helemaal dichtgemaakt worden, zelfs aan de zijkanten! Wie bij ons gordijnen komt kiezen, kan dus gewoon aangeven of deze voorzien moeten worden van verduistering.

 

Waarom kiezen voor verduistering?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor gordijnen met verduistering. Op de slaapkamer wil je natuurlijk geen ongewenst zonlicht in de ochtend en ook op het bureau kan het storend zijn wanneer er te veel zon binnen schijnt. Het begrip verduistering is uiteraard vrij te interpreteren. Wil je gewoon een verduisterende stof of echt gordijnen die rondom helemaal dicht zijn? De hoeveelheid verduistering hangt af van jouw wensen.

 

Elektrische verduistering

Verduistering hoeft niet per definitie aangebracht te worden op klassieke gordijnen. Ook andere gordijnen zoals lamellen, vouwgordijnen of rolgordijnen worden hiervoor aangeboden.

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor gordijnen met verduistering.

Ze zijn ideaal om zelf af te stellen naargelang hoeveel verduistering je op dat moment nodig hebt. Een groot voordeel aan deze systemen is het feit dat ze ook elektrisch of met sensoren bediend kunnen worden. Ze kunnen zelfs in een domoticasysteem functioneren! Check onze elektrische raamdecoratie voor meer info hieromtrent!

 

Verduistering door Decoratie Geysen

Wil jij graag verduisterende gordijnen? Kom dan langs in onze showroom om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Onze interieurarchitecten geven je vrijblijvend advies over je interieur en helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Wil je graag meer info of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het nummer 014 31 86 26 of via het contactformulier.