Interieur
Interieuradvies

Interieuradvies

Ben je van plan om je interieur een andere look te geven, maar je weet niet goed waar te beginnen? Of trek je binnenkort in je nieuwe woonst in en heb je hulp nodig bij het vormgeven van je interieur? Decoratie Geysen geeft je hierbij graag het geschikte interieuradvies zodat je jarenlang kan genieten van een volledig nieuw interieur!

Interieuradvies voor de herinrichting van je woning

Voor de herinrichting van je woning bieden wij niet enkel persoonlijk kleuradvies, maar ook interieuradvies. Dit kan gaan van een basic advies tot een interieuradvies op maat. We helpen je graag met de keuze van je muurbekleding, raamdecoratie, meubels en de rest van je interieur. Wil je graag een uitgebreid interieuradvies? Dan helpen we je met de volledige (her)inrichting van je huis. We vertrekken hierbij vanuit een moodboard met de kleuren, accessoires en meubels die het best binnen jouw project passen en we bouwen het interieuradvies zo verder uit naar wens. Interesse? Vul dan snel het aanvraagformulier in.

 


Voor de herinrichting van je woning bieden wij niet enkel persoonlijk kleuradvies, maar ook interieuradvies.

Interieuradvies door onze interieurarchitect

Laat je begeleiden door onze interieurarchitect voor professioneel interieuradvies op maat. Zij zal eerst met jou samen zitten en een analyse maken van de ruimte(s) zodat we een persoonlijk interieurdossier kunnen opstellen. Alle belangrijke elementen worden hierbij in acht genomen, zoals de oriëntering van de ramen en de tuin, omgeving … . Op basis van deze analyse stellen wij een moodboard en een 3D-visualisatie op. Hoe uitgebreid? Dat kies je volledig zelf! Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel verf of behangpapier je nodig hebt? Dan verwerken we dit bij in jouw persoonlijk dossier! Neem alvast contact op zodat we jouw wensen wat betreft het interieuradvies zo goed mogelijk kunnen inschatten en een gepast voorstel kunnen uitwerken.

Kom naar onze showroom voor interieuradvies

Wil je graag eerst wat ideeën op doen voor je aan het echte werk begint? Kom dan zeker eens langs in onze showroom! Hier vind je een groot gamma aan stalen van zowel kleuren als muurbekleding, raamdecoratie en stoffen. Wij spelen constant in op de nieuwste trends waardoor onze toonzaal steeds up-to-date is. Heb je nog vragen? Wij staan je graag bij met vrijblijvend kleur- en interieuradvies. Heb je weinig tijd om langs te komen in onze winkel? Vul dan alvast het aanvraagformulier in en wij zorgen voor een afspraak die past binnen jouw agenda!