Muurbekleding
Microcement - Mortex

Microcement, terug naar het ambacht!

Al ooit gehoord van Wall2floor of Mortex? Beide bestaan uit microcement, een waterdicht afwerkingsproduct waarin Decoratie Geysen al jaren gespecialiseerd is. Deze ambachtelijke, minerale bekleding met een betonlook is naadloos en zowel functioneel als decoratief toepasbaar.

Wat is microcement?

Microcement is een hoogstaande decoratieve afwerking die op bijna alle ondergronden toepasbaar is. Ideaal als waterdichte muur- en vloerbekleding in vochtige ruimtes zoals badkamer en keuken of voor een naadloze betonlook op vloeren en trappen. Zowel Wall2floor als Mortex zijn verkrijgbaar in een uitgebreid gamma aan kleuren, aanpasbaar aan jouw interieur.

 

Microcement: zowel voor renovatie als voor nieuwbouw

Ben je van plan om te bouwen of verbouwen? Microcement is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. Zo kan het zonder breekwerken over bestaande tegels of bezetting geplaatst worden. Door de geringe opbouwdikte en uitstekende hechting zijn de mogelijkheden van Wall2floor en Mortex eindeloos. Van volledige badkamerrenovaties tot douches, sauna’s of een hammam, alles is mogelijk. Zelfs trappen, keukens of vloeren voorziet Decoratie Geysen van een unieke en duurzame afwerking. Wij kunnen jou trouwens ook begeleiden tijdens de ganse renovatie van je interieur!

Microcement is een hoogstaande decoratieve afwerking die op bijna alle ondergronden toepasbaar is.

Eindeloze decoratieve mogelijkheden met microcement

Microcement is niet alleen functioneel inzetbaar. Ook decoratief kan je met Wall2floor en Mortex meesterwerken maken! Of het nu om een accentmuur, meubilair of een eigen creatief ontwerp gaat, je zal versteld staan van het eindresultaat. Microcement is tevens zeer onderhoudsvriendelijk en extreem duurzaam. Hierdoor is het zeer geschikt als decoratieve afwerking op intens belaste plaatsen.

 

Microcement geplaatst door Decoratie Geysen

Het plaatsen van microcement is een echte ambacht. Onze plaatsers hebben hier zelfs meerdere opleidingen in het buitenland voor gevolgd zodat we 100% aan jouw eisen kunnen voldoen. Ben je benieuwd naar Wall2floor en Mortex? Bekijk dan snel onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. Meer weten? Vul dan snel het contactformulier in of bel ons op 014 31 86 26. We geven je met plezier meer info over microcement!