Raamdecoratie

Raamdecoratie op maat gemaakt

Een raam zonder gordijnen kan een lastige zaak zijn. Je kan de zon niet afschermen wanneer dit nodig is, de buren hebben inkijk of je hebt te veel licht in de slaapkamer. Gelukkig zijn er genoeg soorten raamdecoratie op de markt om deze problemen op te lossen én van jouw raam een echte eyecatcher te maken.

Gordijnen

Gordijnen zijn waarschijnlijk de meest bekende raamdecoratie. Naast klassieke gordijnen kan je ook kiezen voor overgordijnen, lamellen, vouwgordijnen en rolgordijnen. Om te weten te komen welke van deze opties het best bij jouw ramen past, kan je je laten adviseren in onze showroom. Onze gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en soorten plooien zoals een vlinderplooi, een enkele plooi en een wave plooi. Ze worden altijd op maat gemaakt.

Gelukkig zijn er genoeg soorten raamdecoratie op de markt om deze problemen op te lossen én van jouw raam een echte eyecatcher te maken.

Binnenzonwering

Binnenzonwering is ideaal voor mensen die komaf willen maken met storend zonlicht. In de zomer kan dit goed van pas komen om te vermijden dat het binnen te warm wordt en in de winter zorgt dit voor extra isolatie van je ramen. Daarnaast zorgt binnenzonwering zoals screens, lamellen, plissé gordijnen en paneelgordijnen voor extra privacy. Deze raamdecoratie kan perfect gecombineerd worden met gordijnen.

 

Raamfolie

Ben je op zoek naar een permanente oplossing voor je ramen? Dan is raamfolie misschien wel de ideale raamdecoratie voor jou. Deze folie is energiebesparend en beschermt bovendien je interieur tegen verkleuring. Daarenboven is het een subtiele meerwaarde voor je privacy. Deze folie laat zich trouwens ook perfect op één deel van het raam plaatsen.

Bij Decoratie Geysen zorgen we ervoor dat jij naar huis gaat met de raamdecoratie die het best bij jouw behoeften past

Verduistering

Een slechte nachtrust kan helaas je hele dag verpesten. Zeker wanneer je te vroeg bent wakker geworden door te veel zonlicht dat je kamer binnen schijnt. Dit kan je voorkomen door raamdecoratie met verduistering te kiezen. Dit kan met klassieke gordijnen, maar ook vouwgordijnen en rolgordijnen zijn uitermate geschikt als verduistering.

 

Decoratie Geysen voor al jouw raamdecoratie

Bij Decoratie Geysen zorgen we ervoor dat jij naar huis gaat met de raamdecoratie die het best bij jouw behoeften past.

Onze interieurarchitecten adviseren je graag in onze showroom bij het maken van deze keuze. Nadien komen wij alles gronding opmeten en indien gewenst zorgt onze plaatsingsdienst voor een perfecte plaatsing. Maak snel een afspraak via het nummer 014 31 86 26 of kom meteen langs in onze winkel!