Interieur
Behangwerken

Behangwerken

Heb je het gevoel dat je muurbekleding toe is aan vernieuwing? Of overweeg je behangwerken in je nieuwbouwwoning? De kleur van je muren bepaalt mee de uitstraling van je interieur. Oud of slecht aangebracht behangpapier kan al snel roet in het eten gooien en dat willen we vermijden. Bij Decoratie Geysen daarentegen brengen we het beste uit je interieur naar boven!

Bangelijke behangwerken

Decoratie Geysen zorgt ervoor dat jouw muurbekleding perfect geplaatst wordt. Of je nu vliesbehang wilt of klassiek behang, wij maken jouw interieur helemaal af met onze bangelijke behangwerken! Ben je niet zeker of behang iets voor jou is? Onze coaches bieden je vrijblijvend kleuradvies en interieuradvies aan in onze showroom. Je kan het behang zowel gebruiken voor de afwerking van een volledige ruimte als voor de creatie van een accentmuur. Met het juiste behang kan je bovendien een echte luxesfeer creëren. Ga je renoveren? Een overschilderbaar vlies is perfect voor de camouflage van scheuren en oneffenheden. Dit geldt overigens ook voor nieuwbouwwoningen! Wil je liever iets specialer? Misschien is magneetvlies of projectbehang wel iets voor jou.

 

Exclusieve behangwerken starten in onze Arte Inspiration Shop

De juiste muurbekleding kiezen is niet altijd een makkelijke klus. Daarom heeft Decoratie Geysen een ruim aanbod aan behangpapier voor zowel residentiële als projectgebonden behangwerken. Bovendien hebben we als één van de weinige verdelers in België een Arte Inspiration Shop. Dit is een exclusiviteits- en kwaliteitslabel waarin we de collecties van het behangpapier tot leven brengen op kamerhoge panelen. Op deze manier kan je bij ons het effect van perfect geplaatste Arte-muurbekleding bewonderen nog voor de behangwerken plaatsvinden!

Ons ervaren team komt de behangwerken bij jou thuis uitvoeren.

Behangwerken door Geysen Interior

Wil jij muurbekleding die helemaal matcht met jouw interieur en bovendien perfect geplaatst wordt? Twijfel niet langer en kom de nodige inspiratie opdoen in onze showroom. Na het kiezen van jouw ultieme droombehang, komen wij de muren voor jou opmeten zodat we je een offerte op maat kunnen bezorgen. Nadien kan je zorgeloos genieten, want ons ervaren team komt de behangwerken bij jou thuis uitvoeren. Maak meteen een afspraak via het contactformulier. Wil jij de behangwerken liever zelf doen? Dat kan natuurlijk ook!