Interieur

Een perfect interieur

Heb je hulp nodig bij het inrichten van je woonst? Of is je interieur toe aan restyling? Decoratie Geysen helpt je graag bij het vormgeven van je interieur! Van geschikt interieur- en kleuradvies tot renovaties en volledige interieurprojecten: wij helpen je graag aan een nieuwe look!

Professioneel advies over je interieur

Wil je iets veranderen aan je interieur, maar vind je het moeilijk om eraan te beginnen? Bij Decoratie Geysen kan je zowel terecht voor persoonlijk kleur- als interieuradvies. Of dit nu gaat om een basisadvies of een advies op maat, wij helpen je graag verder. In onze showroom hebben we een groot gamma aan stalen van kleuren, stoffen, raamdecoratie en muurbekleding. Deze zijn steeds afgestemd op de nieuwste trends. Heb je je muurbekleding gekozen, maar zie je het niet zitten om deze zelf aan te brengen? Wij komen de behangwerken graag bij je uitvoeren!

 

Zorgeloos werken aan je interieur

Zou je woning of een deel ervan dringend vernieuwd moeten worden? Onder de naam ‘Geysen Interiors’ staan we je graag bij tijdens het hele proces.

 

Wil je je interieur renovatie door ons laten uitvoeren?
Zowel voor de renovatie van je interieur als voor al onze andere interieurprojecten werken we samen met onze eigen interieurarchitect. Zij zit eerst met je samen voor een kennismakingsgesprek, waarna ze een voorontwerp en een definitief ontwerp opstelt. De interieurarchitect is tevens jouw aanspreekpunt tijdens de uitvoering en opvolging van het project.
Van geschikt interieur- en kleuradvies tot renovaties en volledige interieurprojecten: wij helpen je graag aan een nieuwe look!

Een volledig nieuw interieur

Naast interieuradvies, renovaties en behangwerken verzorgen wij ook volledige interieurprojecten. Geysen Interiors staat doorheen het ganse project voor je klaar. Van het ontwerp en de coördinatie tot de uitvoering en opvolging: wij doen het allemaal. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Zelfs ziekenhuizen en scholen nemen wij onder handen! We werken voor alle totaalprojecten samen met onze eigen interieurarchitect. Een gezonde dosis creativiteit en een perfecte balans tussen schoonheid en comfort staan hier steeds voorop.

Geysen Interiors verzorgt jouw interieur

Of het nu om een klein of een groot project gaat, Geysen Interiors zorgt ervoor dat jouw interieur kwaliteitsvol afgewerkt wordt. Interesse in een samenwerking met ons? Kom dan zeker eens lang in onze showroom voor een kennismakingsgesprek! Maak meteen een afspraak die past binnen jouw agenda via het contactformulier.