Muurbekleding
Verf

Laat je muren opleven met verf

Of je nu een kleine oppervlakte, een volledige woning of zelfs een heel bedrijf wilt verven, bij Decoratie Geysen ben je aan het juiste adres. Naast ons ruim assortiment aan topproducten bieden wij ook vrijblijvend advies aan in onze showroom of advies op maat ter plaatse. Benieuwd naar ons gamma? Je ontdekt het hier!

 

Een uitgebreid assortiment aan verf

Onze huismerken bestaan uit Peintagone en Sikkens. Peintagone is een jong Belgisch merk, prijs kwaliteit zeer sterk. Deze merken hebben zowel verf voor binnenschilderwerken als voor buitenschilderwerken in hun assortiment. Weet je nog niet goed welke kleuren je wilt gebruiken? In onze showroom geven we vrijblijvend kleuradvies maar ook advies op afspraak is mogelijk. Onze verven zijn steeds in voorraad zodat je ze meteen kan meenemen, ook in kleine verpakkingen. Wens je een grote hoeveelheid verf aan te kopen? Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen de 24 uur klaar is! Heb je een specifieke kleur in gedachten? Kom dan langs in onze winkel en wij maken met behulp van onze mengmachine, jouw gekozen kleur ter plaatse in het gewenste verftype. Zo kan je onmiddellijk aan de slag. Kan je niet langs komen? Geen nood, bezoek dan gewoon onze webshop en we laten jouw verf aan huis leveren!

 

Verf kopen: een ecologische keuze

Ook verf kan een ecologisch verantwoorde keuze zijn. Bij Decoratie Geysen streven we naar kwaliteit en service. Ecologie en respect voor de natuur staan bij ons voorop. Naast verf op oliebasis verkopen we dan ook een breed assortiment aan watergedragen verf. Deze gebruiken onze fijnschilders tevens zelf tijdens hun uitvoering van schilderwerken aan huis. Op die manier staan zij steeds garant voor een duurzaam resultaat. Bovendien hebben een heleboel van deze producten een eco-label. Zo denk je ook tijdens het verven aan de toekomst!

Een uitgebreid assortiment aan verf.

Verf met advies bij Decoratie Geysen

Kom snel het volledige gamma verf ontdekken in onze winkel. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Onze interieurspecialisten geven je hierbij gratis advies. Heb je geen tijd om langs te komen in onze showroom? Geen probleem! Je kan alle producten meteen bestellen via onze webshop. Ben je op zoek naar advies op maat? Vul dan snel ons contactformulier in!

Verf met advies bij Decoratie Geysen.

Jouw schilderwerken door Decoratie Geysen

Zie jij de uitvoering van je schilderwerken niet zitten? Bij Decoratie Geysen staat er altijd een gemotiveerd team van fijnschilders klaar. Zowel binnenschilderwerken als buitenschilderwerken behoren tot hun specialiteit. Wij werken steeds met de topproducten van Sikkens en volgen jaarlijks opleidingen over de nieuwste producten om zo een topresultaat te garanderen! Ook naar bedrijven toe zijn al onze schilders in het bezit van een VCA attest en dus bekend met alle milieu- en veiligheidseisen. Met een eigen hoogwerker en een ruim assortiment aan ladders en stellingen is de veiligheid van zowel onze mensen als derden gegarandeerd. Vul dus snel ons contactformulier in als wij jouw schilderwerken onder handen moeten nemen!