Interieur
Kleuradvies

Kleuradvies

Ben je uitgekeken op je bestaand interieur, ga je verhuizen of gezellig samenwonen? Er zijn redenen genoeg om te kiezen voor nieuwe kleuren in jouw interieur. Bij Decoratie Geysen adviseren onze coaches je graag bij het kiezen van de gepaste kleur.

Vrijblijvend kleuradvies in onze showroom

Ben je niet zeker welke kleuren in jouw interieur passen? In onze showroom vind je een groot gamma aan kleurstalen met de nieuwste trendkleuren voor je interieur. Vind je het moeilijk om zelf een kleur te kiezen voor jouw woning? In de showroom van Decoratie Geysen krijg je gratis kleuradvies door onze coaches. Breng enkele foto’s mee van je interieur en zij helpen je met veel plezier verder in het maken van de juiste keuzes. Bovendien kan je ook zelf ideeën op doen in onze inspiratiehoek. Hier vind je een brede waaier aan kleuren voor verf en behang, waaronder ook steeds de nieuwste trendkleuren.

Een gepast kleuradvies voor iedereen

Elke klant verdient bij ons een kleuradvies naar wens. Dit kan gaan van een basic kleuradvies tot de uitwerking van een moodboard of 3D-visualisatie. Ben je geïnteresseerd in een uitgebreider kleuradvies? Dan werken wij met veel plezier een dossier voor je uit. Indien gewenst, zorgen onze coaches zelfs voor een kleuradvies aan huis! Op deze manier kunnen we de verfkleuren nog beter afstemmen op je meubels of interieurstijl. Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk kleuradvies? Vraag dan een kleuradvies op maat aan of maak een afspraak!
Is enkel kleuradvies niet voldoende en heb je ook advies nodig wat je interieur zelf betreft?

Onze kleurenbox ‘Mix & match’ boordevol kleuradvies en fun

Wil je up-to-date blijven met de nieuwste interieurtrends? Onze kleurenbox ‘Mix & match’ bevat een compacte kleurenwaaier met een door onze interieurarchitecten zorgvuldig gekozen selectie aan kleuren, aangevuld met de nieuwste trendkleuren. De staaltjes in onze kleurenbox zijn handgeschilderd, van een groot formaat en vergezeld van twee interieursjablonen zodat je meteen een beeld krijgt van hoe de kleuren er zouden uit zien in een woning. Zowel de staaltjes in de winkel als die in de kleurenbox ‘Mix & match’ krijgen een jaarlijkse update met de nieuwste trendkleuren.

Interieur- en kleuradvies bij Decoratie Geysen

Is enkel kleuradvies niet voldoende en heb je ook advies nodig wat je interieur zelf betreft? Maak dan zeker gebruik van ons interieuradvies! Net zoals het kleuradvies kan dit gaan van vrijblijvend advies in onze showroom tot een uitgebreid persoonlijk dossier. Wacht dus niet langer en vul ons aanvraagformulier in. Neem je liever meteen een kijkje in onze winkel? Kom dan zeker langs voor vrijblijvend interieur- en kleuradvies!