Muurbekleding

Muurbekleding

Heb je pas gebouwd of een huis gekocht? Dan is het verbouwen of inrichten van je interieur een volgende logische stap. Sta daarom tijdig stil bij de mogelijkheden in muurbekleding. Een likje verf in combinatie met de juiste muurbekleding zal je ruimte weer helemaal doen opleven.

Traditionele muurbekleding

Kunnen je muren een nieuwe frisse kleur gebruiken? Bij Decoratie Geysen vind je een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve verf voor zowel binnenschilderwerken als buitenschilderwerken. Heb je een specifieke kleurwens? Geen nood! Wij mengen zelf de kleur van jouw dromen. Wie liever behang ziet, kan zich helemaal laten gaan in onze toonzaal. Van traditioneel behang tot overschilderbaar vlies, magneetvlies en projectbehang: we hebben het allemaal! Twijfel je nog over de kleur of het soort muurbekleding? Kom langs in onze showroom om het uitgebreide assortiment te ontdekken!

Twijfel je nog over de kleur of het soort muurbekleding?

Muurbekleding op maat

Wil je je muren graag opvrolijken? Misschien is een muurposter of een muursticker wel iets voor jou! Ze staan leuk in elke kamer en zorgen op een subtiele manier voor sfeer in de ruimte. Zowel muurposters als -stickers zijn perfect in de kinderkamer, woonkamer of zelfs op kantoor! Zoek je muurbekleding met een persoonlijke touch? Laat bij ons je eigen poster op maat maken!

De juiste muurbekleding kiezen is niet altijd gemakkelijk.

Decoratieve technieken als muurbekleding

Ben je fan van een moderne betonlook? Of lijkt een muur in cortenstaal jou wel iets? Dan zit er in ons gamma aan decoratieve technieken zeker iets tussen voor jouw interieur. Door de eindeloze mogelijkheden van onze producten te koppelen aan onze creatieve ingesteldheid, maken wij van elke muurbekleding iets uniek. Zo hebben wij zelfs microcement (Mortex, Wall2floor) dat waterdicht en naadloos kan aangebracht worden, wat het zeer geschikt maakt voor toepassingen in de badkamer of keuken.

 

Muurbekleding laten plaatsen

De juiste muurbekleding kiezen is niet altijd gemakkelijk. Daarom bieden wij in onze showroom ook vrijblijvend kleuradvies en interieuradvies aan.

Kom zeker een kijkje nemen en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod. Heb je een keuze kunnen maken? Indien gewenst, kan je ook beroep doen op ons ervaren plaatsingsteam. Zij voeren met plezier jouw schilder- en behangwerken uit. Geen tijd om binnen te springen? Doe je bestelling dan meteen via de webshop!