Raamdecoratie
Raamfolie

Besparen met raamfolie

Ben je op zoek naar een oplossing voor meer privacy, energie besparing of extra bescherming voor je interieur tegen zonlicht? Dan is raamfolie de perfecte oplossing voor jou! Zeker in combinatie met raamdecoratie zoals gordijnen, binnenzonwering of verduistering wordt hier een maximaal resultaat gegarandeerd.

Goedkope energiebesparing

Raamfolie is verkrijgbaar in meerdere soorten: van volledig spiegelend tot semi-transparant. Afhankelijk van jouw wensen en noden kan je dus de meest geschikte variant kiezen. Je past de raamfolie toe op de plaatsen waar jij dit wenst. Is dit slechts op een deel van het raam, of toch op de hele oppervlakte? Alles hangt af van jouw voorkeur. Ongeacht de soort raamfolie die je kiest: het zal altijd een goedkope energiebesparing blijven. In de winter houdt deze folie de warmte binnen, terwijl het in de zomer de overbodige hitte niet zal doorlaten.

 

Raamfolie als bescherming

Raamfolie kan je gebruiken voor de bescherming van je interieur. De folie is voorzien van een UV-filter die verkleuring van bijvoorbeeld parket of meubels tegengaat.

Raamfolie kan je gebruiken voor de bescherming van je interieur.

Ook in een winkeletalage kan een raamfolie goed van pas komen, want het zorgt ervoor dat de kleur van de producten behouden blijft. Daarnaast is raamfolie ook zon- en warmtewerend. Zijn de ramen in je woning zuidgeoriënteerd of heb je grote raampartijen zonder beschutting? Met een folie wordt je interieur beschermd tegen de zon, zo vermijd je verkleuring of schade aan je parket, stoffen en meubels.

 

Bescherm je privacy met raamfolie

Ook voor je privacy kan raamfolie een meerwaarde bieden. Wie ramen of deuren aan de straatkant heeft, werd hier vast al eens mee geconfronteerd. Of misschien heb je last van de buren? Vaak hebben zij veel inkijk doordat er grote raampartijen aan de zijkant voorzien zijn. Ook in dat geval kan raamfolie een oplossing bieden.

 

Raamfolie bij Decoratie Geysen

Heb je interesse in raamfolie voor thuis of in je bedrijf? Breng een bezoek aan onze toonzaal en laat je adviseren door onze interieurarchitecten. Ons ervaren plaatsingsteam zorgt er bovendien voor dat de folie perfect aangebracht wordt. Twijfel niet langer en contacteer ons voor meer info of kom meteen langs in onze winkel!