Raamdecoratie
Elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie

Je raamdecoratie bedienen vanuit je zetel of ’s ochtends de gordijnen in je woonkamer automatisch laten open gaan nog voor je opstaat? Dit zijn maar enkele van de voordelen van elektrische raamdecoratie. Door de vele instellingsmogelijkheden zijn ze trouwens ook zeer geschikt in het verhaal van ecologisch wonen!

Waarom kiezen voor elektrische raamdecoratie?

De laatste jaren is elektrische raamdecoratie bezig aan een sterke opmars. Het grote gebruiksgemak en de budgetvriendelijke ‘nieuwe generatie’ motoren zijn hierbij doorslaggevend. Ook het instellen van scenario’s en gebruik van sensoren zijn hierbij een grote meerwaarde. Zo kan je jouw raamdecoratie instellen op bepaalde uren of automatisch laten neer gaan in de zomer om de warmte buiten te houden. Hierdoor kunnen je energiekosten aanzienlijk verminderen.

Je raamdecoratie bedienen vanuit je zetel of ’s ochtends de gordijnen in je woonkamer automatisch laten open gaan nog voor je opstaat?

Uitgebreide mogelijkheden met elektrische raamdecoratie

Heb je geen elektrische aansluiting voorzien aan je ramen? Geen probleem, je kan namelijk naast de traditionele aansluiting op het stroomnet ook kiezen voor een batterijsysteem. Beide zijn eenvoudig te monteren en hebben zeer geruisloze motoren. In ons gamma zijn volgende soorten elektrische raamdecoratie mogelijk: gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, lamellen en plissé gordijnen. Allen kunnen bediend worden met een schakelaar, een afstandsbediening of via een domoticasysteem.

De laatste jaren is elektrische raamdecoratie bezig aan een sterke opmars.

Voordelen van elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie biedt comfort en privacy met één druk op de knop. Door het soepel en gelijkmatig op en neer gaan vergroot het de levensduur van je raamdecoratie. Omdat er geen trekkoorden zijn, is het veiliger voor kleine kinderen en ziet het er esthetisch mooier uit. Zelfs als je op vakantie gaat, lijkt het met elektrische raamdecoratie alsof je woning toch nog bewoond is. Je hoeft enkel het gepaste scenario in te stellen en je kan met een gerust hart vertrekken. Ook bij grote systemen, systemen op moeilijk bereikbare plaatsen en bij het gelijktijdig bedienen van meerdere stuks is elektrische raamdecoratie een aanrader!

Contacteer ons voor meer info

Ben je van plan om te bouwen of ga je renoveren? Kom dan tijdig langs in onze showroom. Onze interieurarchitecten overlopen samen met jou alle mogelijkheden van elektrische raamdecoratie. Zo vermijd je achteraf onnodige breekwerken! Maak je liever vooraf een afspraak? Geen probleem, vul het contactformulier in of bel ons via het nummer 014 31 86 26.