Schilderwerken

Kwaliteitsvolle schilderwerken

Ben je op zoek naar een schilder van topkwaliteit? Stop dan meteen je zoektocht! Decoratie Geysen voert met veel plezier al jouw schilderwerken uit, zowel binnen als buiten. Waarom we een perfecte keuze zijn voor jouw project? We hebben reeds drie generaties ervaring, ons team wordt constant bijgeschoold en we geven extra aandacht aan duurzaamheid, veiligheid en milieu.

Ervaring in schilderwerken

Wil je je trap of plafond schilderen? Of moet je een muur of een gevel schilderen? Decoratie Geysen neemt het graag van je over. Onze goede naam? Die hebben we niet zomaar verkregen! We leveren al generaties lang schilderwerken van topkwaliteit. Ons ongeëvenaard vakmanschap zorgt er telkens weer voor dat onze klanten helemaal tevreden zijn van het schilderwerk dat we leveren.

 

Schilderwerken met kwaliteitsvolle verf

Niet alleen de juiste schildertechnieken zijn voor ons belangrijk, ook de soort verf waarmee we werken, maakt een groot verschil. Daarom gebruiken we enkel de kwaliteitsvolle verven van Sikkens voor onze schilderwerken. Deze verf geeft een mooi en egaal resultaat, is reukloos en extreem duurzaam. Bovendien zijn deze producten solventvrij en ecologisch verantwoord. Kortom: bij Decoratie Geysen krijgen je muren alleen de allerbeste behandeling!

 

Schilderwerken op maat

Vind je het moeilijk om te beslissen welke kleur je op je muren wilt? Onze interieurarchitecten staan steeds voor je klaar in onze showroom om je te helpen bij het maken van alle keuzes omtrent schilderwerken.

Decoratie Geysen voert met veel plezier al jouw schilderwerken uit, zowel binnen als buiten.
 

Zij geven je niet alleen kleuradvies, maar ook stijladvies op maat. De juiste kleur in de juiste ruimte is namelijk het begin van een geslaagde binnenhuisdecoratie. Ook voor buitenschilderwerken staan we je graag bij met raad en daad. Word je liever ter plaatse geadviseerd over je schilderwerken? Dan komt onze interieurarchitect gewoon bij jou langs!

 

Decoratie Geysen voor al jouw schilderwerken

Contacteer ons om alle mogelijkheden te ontdekken of kom dus langs in onze showroom in Mol om kennis te maken met ons uitgebreide aanbod aan verven en kleuren. Of je nu zelf aan de slag wilt gaan, of je laat de schilderwerken over aan onze schilders: Decoratie Geysen maakt een succes van jouw project! Wil je meer informatie? Je kan ons bereiken op het nummer 014 31 86 26 of via het contactformulier.