Schilderwerken
Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerken

Schilderen is niet altijd een gemakkelijke klus. Het is dan ook niet meer dan logisch dat veel mensen dit overlaten aan echte vakmensen voor een vlekkeloos resultaat. Wil jij ook een perfect resultaat bekomen bij het verven? Decoratie Geysen is al generaties lang specialist in binnenschilderwerken en buitenschilderwerken. We hebben onze goede naam wat schilderwerk betreft niet zomaar gekregen. We zijn namelijk gespecialiseerd in residentieel schilderwerk met een hoogstaande afwerking. Hiervoor gebruiken we steeds verf van het kwalitatieve merk Sikkens.

Binnenschilderwerken door een ervaren team

Ons ervaren team staat al drie generaties lang garant voor topkwaliteit. Bovendien volgen we regelmatig nieuwe opleidingen en zijn we steeds op de hoogte van alle nieuwe trends en kleuren. Dit ongeëvenaarde vakmanschap leidt elke keer weer tot topresultaten en tevreden klanten. Jouw binnenschilderwerken? Die laat je maar beter uitvoeren door Decoratie Geysen!

 

Advies voor binnenschilderwerken

Ben je er nog niet helemaal uit welke kleuren verf je wil gebruiken op je binnenmuren?
Decoratie Geysen is al generaties lang specialist in binnenschilderwerken en buitenschilderwerken.
Onze interieurarchitect geeft je professioneel kleuradvies en interieuradvies op maat. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat de binnenschilderwerken matchen met de rest van je interieur en aangepast zijn aan de nieuwste trends.
Naast binnenschilderwerken beheersen onze vakmensen ook een uitgebreid gamma aan decoratieve technieken.

Decoratieve binnenschilderwerken

Naast binnenschilderwerken beheersen onze vakmensen ook een uitgebreid gamma aan decoratieve technieken. Zij hebben bijvoorbeeld technieken onder de knie met specifieke structuren zoals zandkorrels of linnen. Dit geeft extra gevoel en dimensie aan de ruimte. Daarnaast werken onze schilders ook vaak met kleurschakeringen. In onze showroom kan je alle structuren en kleuren komen ontdekken aan de hand van onze ‘Mix en match’-kleurenbox. Heb je een speciaal verzoek? Bij Decoratie Geysen wordt dit verzoek werkelijkheid!

Binnenschilderwerken door Decoratie Geysen

Wil jij ook perfect uitgevoerde binnenschilderwerken? Bij Decoratie Geysen kan je rekenen op een ervaren team dat jouw dromen waarmaakt. Van vrijblijvend advies tot een professioneel afgewerkt project: bij ons ben je aan het juiste adres voor een totaalpakket. Kom een kijkje nemen in onze showroom voor meer info! Geen tijd om langs te komen? Bel ons dan op het nummer 014 31 86 26 of contacteer ons via het contactformulier.