Interieur
Renovatie van je interieur

Renovatie van je interieur

Is je interieur toe aan een nieuwe look? Wij steken het met veel plezier in een nieuw jasje! Je interieur is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en die willen we bij Decoratie Geysen ten volste naar boven brengen. Onder de naam ‘Geysen Interiors’ zijn wij jouw persoonlijk aanspreekpunt doorheen het ganse project en staan we in voor een perfect eindresultaat. Zo zorgen wij voor de volledige uitvoering van de renovatie van je interieur, onder het motto ‘Een nieuwe thuis zonder verhuis!’. Bovendien zijn we zelf jouw persoonlijk aanspreekpunt tijdens alle fases van het project.

Uitbreiding en renovatie van je interieur

Wil je je interieur renovatie door ons laten uitvoeren? Onze interieurarchitecten bekijken eerst met jou wat je wensen en mogelijkheden zijn tijdens een kennismakingsgesprek. De renovatie van een interieur vraagt immers een uitgebreide analyse. Hierna volgt een voorontwerp op maat en een moodboard, vergezeld door een offerte op maat. Uiteraard laat onze interieurarchitect voldoende ruimte voor creatieve ideeën! We staan onze klanten doorheen het ganse proces bij met raad en daad. Ook tijdens de uitvoering van de renovatiewerken staan we in voor de coördinatie en oplevering van het project.

 

Renovatie van interieur: particulier en zakelijk

Niet enkel particulieren kunnen bij ons terecht voor de renovatie van hun interieur.

 

Ook bedrijven helpen wij met veel plezier verder! Zo deden we eerder al verscheidene prestigieuze projecten voor handelszaken, kantoren en scholen. Droom je van de renovatie van je badkamer of keuken? Of zie je het nog groter en wil je liever een totaalproject? Bij Decoratie Geysen kan je rekenen op een interieurstyling op maat die de levenskwaliteit van jouw interieur verhoogt!

Wil je je interieur renovatie door ons laten uitvoeren?
Van geschikt interieur- en kleuradvies tot renovaties en volledige interieurprojecten: wij helpen je graag aan een nieuwe look!

Eigen interieurarchitect voor de renovatie van je interieur

Voor al onze interieurprojecten werken we met onze eigen interieurarchitecten. Zij gaan eerst met jou samen zitten voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren ze naar jouw wensen voor de renovatie van je interieur. Aan de hand van dit gesprek en een uitgebreide analyse wordt een voorontwerp opgesteld. Indien jij je hierin kan vinden, gaan wij onmiddellijk aan de slag met het uitwerken van een definitief ontwerp. Onze interieurarchitecten zijn tevens het aanspreekpunt tijdens de effectieve uitvoering en opvolging van de werken. Zij doen ook samen met jou de definitieve oplevering van het project.

Renovatie van je interieur door Geysen Interiors

Twijfel niet langer en neem contact op met ons via het contactformulier. Kom je liever eerst inspiratie op doen in onze showroom? Geen probleem! Wij helpen je graag verder op weg naar het interieur waar jij van droomt. Bovendien bieden onze coaches je in onze winkel ook vrijblijvend kleuradvies en interieuradvies aan.