Muurbekleding
Muurstickers

Kwalitatieve muurstickers

Ziet je kantoor er saai uit? Of kan de babykamer wel een leuk accent gebruiken? Muurstickers zijn ideaal om een extra dimensie te geven aan je werkplek, woonkamer of kinderkamer. Eigenlijk staan ze overal leuk, zelfs in de gang! Of je nu muurstickers met dieren, bloemen of een tekst wilt: wij hebben het allemaal!

Creatieve en kwalitatieve muurstickers

De muurstickers die je bij ons koopt, zijn allemaal van topkwaliteit. Geen stickers dus die weer loslaten of die er na een tijd niet mooi meer uitzien! We hebben zowel gepersonaliseerde muurstickers als kant-en-klare exemplaren. Ons aanbod wordt constant up-to-date gehouden en uitgebreid met de nieuwste producten. Kom onze muurstickers bewonderen in de showroom of bestel ze meteen via de webshop. Wil je liever een creatieve sticker of zelfs je eigen ontwerp op je muren? Ook dat maken wij mogelijk!

 

Muurstickers op maat

Heb je een prachtige foto of afbeelding die je graag op je muur zou willen bewonderen? Bij Decoratie Geysen is dat geen probleem. Naast standaard stickers en posters die je zowel in onze winkel als online kan bestellen, maken we ook muurstickers op maat. Zoek je leuke muurbekleding voor je bedrijf? Ook in dat geval kan je je eigen foto aanleveren, we kunnen er zelfs het logo van de zaak in verwerken! Maak meteen een afspraak via het contactformulier.

 Muurstickers zijn ideaal om een extra dimensie te geven aan je werkplek, woonkamer of kinderkamer.

Decoratie Geysen plaatst jouw muurstickers

Voor het beste resultaat is het natuurlijk belangrijk dat de muurstickers perfect geplaatst worden. Vooral bij grotere exemplaren is dit niet altijd eenvoudig. Daarom zorgen we er bij Decoratie Geysen voor dat je ook gebruik kan maken van onze plaatsingsdienst.

Of je nu muurstickers met dieren, bloemen of een tekst wilt: wij hebben het allemaal!

Vooral in het geval van grote appartementen of voor bedrijven is dit interessant omdat dit moeilijker zelf aan te brengen is. Onze ervaren medewerkers plaatsen de stickers echter naadloos. Doe je dit liever zelf? Geen probleem, je kan de muurstickers ook zelf aanbrengen.

 

Muurstickers kopen bij Decoratie Geysen

Ben je benieuwd naar ons aanbod? Kom dan langs in de winkel om alle mogelijkheden te ontdekken of ga naar de webshop om meteen muurstickers te bestellen. Heb je nog vragen of wil je extra info? Wij helpen je graag verder! Contacteer ons via het nummer 014 31 86 26 of via het contactformulier.