Interieur
Volledige interieurprojecten

Volledige interieurprojecten

Je woonkrediet pas afbetaald, een extra lening nodig of wil je graag investeren in je woning met het oog op de toekomst? Reden genoeg om te denken aan verbouwingen of een nieuw interieur! Decoratie Geysen verzorgt naast interieuradvies en renovatieprojecten ook volledige interieurprojecten. Onder de naam ‘Geysen Interiors’ zijn wij jouw persoonlijk aanspreekpunt doorheen het ganse project en staan we in voor een perfect eindresultaat. Met ons jong en dynamisch team ben je zeker van een resultaat dat je zal omver blazen. Onze medewerkers zijn één voor één ambitieus en willen een creatief resultaat leveren dat naar jouw wens is.

Interieurprojecten: van ontwerp tot realisatie

Geysen Interiors staat voor je klaar tijdens alle fases van je project. Wij zorgen voor het ontwerp, de coördinatie, uitvoering en opvolging van je volledige interieurproject. Samen met onze interieurarchitecten wordt er een gepast ontwerp opgemaakt dat helemaal voldoet aan jouw wensen. Een perfecte balans tussen schoonheid en comfort is hier essentieel! We staan onze klanten van begin tot einde van het interieurproject bij en sturen bij waar nodig. Ook budget komt hierin duidelijk aan bod zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Decoratie Geysen verzorgt naast interieuradvies en renovatieprojecten ook volledige interieurprojecten.

Zowel particuliere als zakelijke interieurprojecten

Niet enkel particulieren kunnen bij ons terecht voor volledige interieurprojecten van hun woning of appartement. Ook bedrijven, ziekenhuizen of scholen zijn welkom bij ons! Zo behoren reeds meerdere interieurprojecten zoals handelszaken, kantoren, nieuwbouwwoningen, verbouwingen en uitbreidingen tot onze referenties. Zoek je bijvoorbeeld een specifieke apotheekinrichting of een horeca interieur? Bij ons krijg je een interieurstyling op maat voorzien van de nodige creativiteit en binnen het vooropgestelde budget.

We werken altijd met een eigen interieurarchitect die gediplomeerd en gespecialiseerd is in volledige interieurprojecten.

Interieurprojecten door onze interieurarchitecten

We werken altijd met een eigen interieurarchitect die gediplomeerd en gespecialiseerd is in volledige interieurprojecten. Door een creatieve geest en oog voor detail is dit de ideale begeleiding die jij zoekt voor jouw project. Daarnaast kunnen onze interieurarchitecten als geen ander jouw ideeën omzetten naar realiteit zonder het functionele aspect uit het oog te verliezen. Hierdoor verhogen ze de levenskwaliteit van het interieur!

Volledige interieurprojecten met Geysen Interiors

Bij Geysen Interiors ben je zeker van een kwaliteitsvolle afwerking met veel oog voor detail. Eén van de grootste voordelen aan een samenwerking met ons? Als Decoratie Geysen zijn wij zelf als laatste aanwezig op de werf voor de eindafwerking. Hierdoor is er een extra controle en kan er indien nodig nog tijdig bijgestuurd worden voor de definitieve oplevering. Onze interieurarchitecten helpen je graag verder en zorgen voor een kennismakingsgesprek dat past binnen jouw agenda. Maak meteen een afspraak via het contactformulier.