Interieur
Interieurarchitect

Interieurarchitect

Heb je nood aan interieuradvies? Of wil je je interieur laten renoveren? In beide gevallen helpen wij je met plezier verder! Decoratie Geysen zorgt voor het ontwerp, de coördinatie, uitvoering en opvolging van je volledige interieurproject. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hiervoor bij ons terecht. Onder de naam ‘Geysen Interiors’ zijn wij jouw persoonlijk aanspreekpunt doorheen het ganse project en staan in voor een perfect eindresultaat. We leggen je hier uit hoe een samenwerking met ons verloopt.

Kennismakingsgesprek met onze interieurarchitect

Bij Geysen Interiors word je in het ganse project bijgestaan door onze gedreven en gepassioneerde interieurarchitecten. Tijdens het kennismakingsgesprek luistert de interieurarchitect naar jouw wensen en schat de situatie en omgeving in, om zich zo volledig te kunnen inleven in jouw interieur. Ook budget wordt hierbij mee in acht genomen zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan. Heb je bijvoorbeeld een interieurarchitect nodig voor je badkamer of keuken? Of wil je het hele huis laten herinrichten? Elk project wordt bij ons op maat uitgewerkt. Uiteraard laat onze interieurarchitect voldoende ruimte voor creatieve ideeën! Voor architecturale wijzigingen werken we samen met onze vaste partner: architecte Karen Geysen van Geysen Architecture.

Bij Geysen Interiors word je in het ganse project bijgestaan door onze gedreven en gepassioneerde interieurarchitecten.

Ontwerp door de interieurarchitect

Met de informatie die uit het kennismakingsgesprek komt, gaat onze interieurarchitect meteen aan de slag. Er wordt een voorontwerp en moodboard gemaakt, vergezeld door een offerte op maat. Dit alles wordt samen besproken en indien jij je hierin kan vinden, gaan wij onmiddellijk aan de slag met het uitwerken van een definitief ontwerp.

Hierbij horen onder andere detailtekeningen, 3D-visualisaties en de materiaalkeuze. Het definitieve ontwerp is voor ons pas klaar als jij je hierin 100% kan vinden !

Wanneer het ontwerp helemaal op punt staat, gaat onze interieurarchitect aan de slag met het inplannen van het project.

 

Uitvoering en opvolging door onze interieurarchitect

Wanneer het ontwerp helemaal op punt staat, gaat onze interieurarchitect aan de slag met het inplannen van het project. In samenspraak wordt er steeds een gedetailleerde planning opgesteld. Bij Geysen Interiors kan je rekenen op een volledige coördinatie, uitvoering en opvolging van de werken. Als Decoratie Geysen doen we bovendien zelf de laatste controle op de werf tijdens de afwerkingsfase en staan in voor de definitieve oplevering. Hierdoor kan er nog op tijd bijgestuurd worden indien nodig en garanderen wij een maximale levenskwaliteit van jouw interieur!

Contacteer nu onze interieurarchitect

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Decoratie Geysen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via het contactformulier. Kom je liever eens langs in de winkel? Dat kan natuurlijk ook! Onze interieurarchitecten helpen je graag verder en zorgen voor een kennismakingsgesprek dat past binnen jouw agenda.